Novosti

Novosti

VEČERAS U 23 SATA!

U posljednjem tjednu neće sve biti 'pjesma' jer najteža iskušenja tek slijede!

U sinoćnjoj emisiji uživo saznali smo imena i posljednjih ovogodišnjih finalista!

Iako je, odlukom gledatelja, Marin Novaković prvotno napustio kuću, u studiju je dobio jedinstvenu priliku! Naime, Omišanin je mogao odabrati osobu kojoj će Big Brother ponuditi 35 000 kuna te, ukoliko ona prihvati novac, mora odmah napustiti kuću, a Marin se smije vratiti. Tako je Marin izabrao Ribicu, kojoj je BB predstavio ponudu, a ona ju je objeručke prihvatila i pozdravila se sa sustanarima. 

Finalistima ovogodišnjeg Big Brothera tako su proglašeni Orky, Tomo, Lucija, Bojan, Ana, Antonio, Anezi te povratnik Marin koji ulaze u novi BB tjedan prepun iznenađenja.

Finalisti ovaj tjedan nemaju tjedni zadatak, no imaju pet dana da uglazbe i do najsitnijih detalja razrade izvedbu nove Bogine pjesme, koju je napisao posebno za njih. 

Koji su prvi dojmovi novopečenih finalista i što je u ispovjedaonici svatko od njih potučio gledateljima, ne propustite doznati večeras od 23 sata na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay