Novosti

Novosti

PRISJETITE SE JOŠ JEDNOM!

U sinoćnjem velikom preokretu, Ribica prihvatila primamljiv novčani iznos i napustila show!

Odlukom gledatelja ispred malih ekrana, Marin Novaković napustio je BB kuću, no Bigi je za njega imao potpuno drugi plan!

Nakon izlaska, Antonija Blaće je mladom Omišaninu najavila da opet može ući u Big Brother kuću i postati osmi finalist, ali pod jednim uvjetom. Naime, Marin može odabrati osobu kojoj će Big Brother ponuditi 35 000 kuna te, ukoliko ona prihvati novac, mora odmah napustiti kuću, a Marin se u nju vraća. Tako je Marin odlučio odabrati Ribicu kojoj je Bigi u ispovjedaonici nedugo zatim predstavio ponudu.

''U finalni tjedan ulazi osam finalista. Ti si jedan od njih, ali BB ima nepristojnu ponudu za tebe. Lidija, ova ponuda nije lažna!'', napomenuo je Bigi 46-godišnjoj Ribici koja ga je pozorno, ali vrlo sumnjičavo slušala. ''Glavna nagrada će biti umanjena za iznos od 35 000 kuna, no oni će biti bespovratno tvoji.''

''Bigi, ja ti inače nisam jako pohlepna u životu, inače sam zadovoljna s malim stvarima. Bolje bih si uzela ovo i to je to! To mi je sigurno!'', prihvatila je Ribica nakon kraćeg objašnjenja.

Kako je izgledao njezin izlazak iz kuće i što su joj sve poručili stanari, pogledajte još jednom u priloženom videu!