Novosti

Novosti

Sve se promijenilo

Marin se vratio u kuću, ali i usrećio Ribicu!

Odluka Omišljanina promijenila je Lidijinu sudbinu u kući.

Situacija u Big Brother kući sinoć se preokrenula kad je Lidija izašla iz realityja sa 35 tisuća kuna, a u njega se vratio Marin.

Oduševljeni stanari pohrlili su prema mladom pjevaču čim su se otvorila narančasta vrata. "Ajme, ljubavi!", povikala je Lucija, s kojom se Marin prvi zagrlio.

Zatim je stanarima objasnio što se točno dogodilo u nedjeljnoj live emisiji. Po izlasku iz showa, Marinu je ponuđeno da odabere stanara koji će dobiti iznos od 35 tisuća kuna, a koji bi se oduzeo od finalne nagrade. Ukoliko stanar na to pristane, morao bi napustiti kuću, a na njegovo mjesto vratio bi se Omišljanin. Marin je procijenio da su Lidiji najpotrebniji ti novci, a ona je pristala na uvjete te napustila show.

"Nadam se da mi ne zamjerate ništa. Bilo mi je užasno neugodno prvo to napraviti, ali kad sam je vidio kako je sretna...", opravdavao se Marin stanarima, koji su se složili s njegovom odlukom.

Podsjetite se Marinova ponovnog ulaska u priloženom videuu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay