Novosti

Novosti

Finalne nesuglasice

Antonio izbačen iz takta: 'Stanari su lijenčine, ništa im se ne da!'

Neozbiljnost oko izvršavanja posljednjeg zadatka u kući, isprovocirala je Antonija.

U finalnom tjednu stanari trebaju uglazbiti Boginu pjesmu “Tajne i laži”, a koju će predstaviti na kraju tjedna. Antonio se uznemirio jer su, kako kaže, stanari lijeni i svatko vuče na svoju stranu.

“Razočaran sam u ljude u kući što se tiče zadatka. Biti će neka melodija, svatko će uzeti svoj dio i gotovo. Ovo je zadnji zadatak koji radimo, u finalu smo, a oni se tako ponašaju. Nije ih briga ni za što”, povjerio se Big Brotheru.

Posebno je kritizirao Tomislava koji ga je razočarao. “Tomislav sa svojim glupostima me toliko iznenađuje, njemu se ne da. Ne da mu se apsolutno ništa i onda povede još dvoje, troje ljudi za sobom i to više ne može biti ništa!”, uzrujano je objašnjavao Križevčanin i zaključio: “Oni su lijenčine, u tome je problem, svi su lijenčine!”

Hoće li stanari pronaći zajednički jezik i kako će zvučati finalna verzija pjesme, pratite u novoj dnevnoj emisiji u 23 sata na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay