Novosti

Novosti

Ugrožen zadatak

Nova pjesma podijelila stanare, Antonio glas razuma

Javili su se problemi oko izvršavanja zadnjeg BB zadatka.

Antonio je pokušao smiriti situaciju između stanara koji protekli dan provode u raspravama oko Bogine pjesme koju trebaju uglazbiti.

“Razumijem tebe u  nekom smislu, ali trebamo svi sjesti zajedno i dogovoriti se. U tome je poanta ovog zadatka!”, rekao je 21-godišnjak Anezi, koja se osamila u spavaćoj sobi. “Nema dogovora ako su oni izričiti, sve okej!”, rekla je već vidno isprovocirana ponašanjem stanara.

Istovremeno Marin, Ana, Tomislav, Lucija i Orky u dvorištu su smišljali svoje interpretacije pjesme. “Bez obzira što ti dodao ili izbacio, ja ću ih tako napraviti kako meni paše i to će svi napraviti sa svojim redovima”, rekao je Tomislav Antoniju. “Ali nije bit imati svoj red, nego je bit pjesma i na što liči!”, odgovorio je.

Zatim se vratio u spavaću sobu i prenio Anezi što se događa, dok se Ana našalila da je postao glasnogovornik. Predložio je stanarima da se okupe i dogovore u dnevnom boravku, no svi su željeli da Anezi dođe do dvorišta.

“Ma s kim da ja razgovaram, što ja imam razgovarati?! Želim se potruditi da to bude najbolje!”, rekla je pjevačica.

Jesu li stanari uspjeli dogovoriti kako će uglazbiti Big Brother pjesmu ili će razmirice ugroziti zadatak, pogledajte u dnevnoj emisiji u 23:00 sata na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay