Novosti

Novosti

NEDOZVOLJENO PONAŠANJE

Lucija, Orky i Tomo kršili pravila, a BB ih oštro kaznio!

Nakon 94 dana boravka u kući neki stanari još uvijek nisu usvojili osnovna pravila ponašanja u showu, a upravo to zamjerio im je Big Brother.

Da se BB stanari na tulumima u kući uvijek dobro provedu, već je dobro poznato, no neki pritom prekrše i pravila! Tako su tijekom nedjeljnog tuluma, posvećenom finalistima, Lucija, Orky i Tomislav pušili unutar kuće. S obzirom da je takav postupak najstrože zabranjen, Big Brother ih je odlučio oštro kazniti.

Nakon što je sve stanare okupio u dnevnom boravku, Tomislava, Luciju i Orkija pozvao je u ispovjedaonicu gdje im je održao kratko ''predavanje''. ''Sljedećih 48 sati ne smijete pušiti!'', bio je jasan Big Brother, a njegova je odluka izazvala oštro protivljenje Splićanke. ''Nema teoretske šanse! Neću ti to ispoštovati'', kazala je ljutito.

''Big Brother je jako razočaran da poslije 94 dana i dalje ne znate pravila Big Brother kuće i ponašate se kao djeca…'', obratio se još jednom Bigi ''krivcima''.

Ostali stanari sve su u nevjerici promatrali na plazmi, komentirajući viđeno, a kako je sve izgledalo, pogledajte još jednom u priloženom videu!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay