Novosti

Novosti

OPET JE ZAISKRILO!

Bogina pjesma izazvala novu veliku svađu između Anezi i Lucije!

Iako se početkom tjedna činilo kako će oduševljeni stanari bez problema izvršiti ovotjedni izazov i uglazbiti pjesmu koju je Bogo posebno za njih napisao, ista je ta pjesma izazvala svađe neviđenih razmjera!

Tekst pjesme podijelio je BB kuću te izazvao novu svađu između starih suparnica Lucije i Anezi.

''Što ti napišeš, mi ćemo to otpjevati!'', urlala je ironično Splićanka, koja se nikako ne može složiti s izmjenama koje u pjesmu želi unijeti Anezi.

Teške riječi i uvrede frcale su na sve strane, a smiriti ih nije mogao ni Antonio koji ovoga puta nije bio posve na Lucijinoj strani!

I dok se u dnevnoj sobi odvijala žestoka rasprava, ostatak finalista zatvorio se u spavaću sobu, sarkastično komentirajući novonastalu situaciju. 'Imam osjećaj kao da je prvi dan u Big Brotheru'', požalio se Marin.

''Apsolutno ne doživljavam više ova dva zvuka'', objasnio je Tomo, misleći pritom na glasove Lucije i Anezi.

Do velike izvedbe ostalo je svega dva dana, a hoće li se stanari pribrati i početi surađivati ili će ovotjedni glazbeni izazov ostati neispunjen, doznajte večeras od 22:55 sati na RTL-u! 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay