Novosti

Novosti

RED PJESME, RED PLESA...

Ovo su najbolji glazbeni trenuci ovogodišnje sezone, no stanare u petak očekuje još jedan nastup!

Dobre zabave, plesa i pjesme ove sezone u kući nije nedostajalo!

Sve je započelo Orkyjevim i Aninim urnebesnim karaokama koje su do suza nasmijale stanare, ali i gledatelje. Uslijedio je senzualni striptiz koji su čitavog tjedna odvojeno vježbali muškarci i žene. Jedan od najzahtjevnijih tjednih zadataka ove sezone zasigurno je bio BB Talent show tijekom kojeg su neki stanari posebno oduševili.

Najvećim talentom za pisanje rima pokazao se Bogo koji je mnoge trenutke u kući odlučio opjevati, a na hrvatski je čak uspio prevesti i hit ''Despacito''.

A upravo je Bogo zaslužan za tekst pjesme ''Tajne i laži'' koju ovaj tjedan stanari moraju uvježbati, a koja je izazvala dosad nezamislive svađe i rasprave.

Do velike premijere u petak ostalo je još jako malo, a mi vas pitamo - hoće li stanari uspjeti nadvladati nesuglasice i uspješno izvršiti tjedni izazov? Svoj odgovor otkrijte nam u anketi, a u priloženom videu još jednom se prisjetite najboljih glazbenih trenutaka ovogodišnje sezone Big Brothera. 

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Hoće li stanari uspjeti do petka uvježbati Boginu pjesmu?

  •   88% (36) Da
  •   12% (5) Ne
Glasovanje je završilo

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay