Novosti

Novosti

Što se to sve ove sezone događalo na vrućoj Bigijevoj fotelji?
RTL

Divno mjesto zvano 'ispovjedaonica'

Što se to sve ove sezone događalo na vrućoj Bigijevoj fotelji?

Kad im je najteže i kad emocije izbijaju na površinu, kad ih muče ljubavni problemi ili se jednostavno dobro zabavljaju, svi stanari požele samo jedno - sve to ispričati Bigiju!

Osim što su stanari u ispovjedaonici najčešće nominirali i dobivali upute dnevnih i tjednih zadataka, upravo je ona bila mjesto na kojem su se zbivali neki od najsmješnijih, najemotivnijih, ali i najtužnijih trenutaka ove sezone.

U njoj su se redali komplimenti i ljubavna priznanja, padale su urnebesne izjave, a najsretnijim stanarima ona je bila mjesto na kojemu su primili poklone od najdražih.

Big Brother bi u nju stanare redovito pozvao na kratak ''razgovor'' kada bi izveli pokoju spačku ili prekršili pravila ponašanja. No isti taj Bigi na svojoj je vrućoj fotelji znao potpuno zbuniti BB-ovce i provocirati ih škakljivim pitanjima, dijeliti im tajne zadatke, ali i primamljive ponude koje nisu svi baš tako lako odbili!

Što se to sve ove sezone događalo u ispovjedaonici, prisjetite u našoj galeriji!

Ispovjedaonica - Narukvice prijateljstva Prisjetite se najboljih trenutaka iz ispovjedaonice

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay