Novosti

Novosti

POBJEDNIČKA KAMPANJA

Stanari negoduju zbog novog kreativnog zadatka, no nekome se ipak posebno svidio!

Nakon što su ih Bojan i Tomo nasamarili i predstavili im lažni zadatak, stanari su se napokon bacili u osmišljavanje svoje pobjedničke kampanje.

Novim zadatkom nitko nije bio pretjerano zadovoljan, a uzvici negodovanja i  nezainteresiranost mogli su se primijetiti kod svih finalista – osim Anezi!

Vrsaranka se odlučila odvojiti od ostalih pa je otišla u dnevnu sobu, a za njom je krenuo i Orky koji joj se požalio kako ne zna izreći ono što misli.

''Ma ja ću napisati neku glupost, ja ne znam pisati to!'', kazao je Bjelovarčanin, dok mu je Anezi savjetovala da je dovoljno pobrojati vlastite osobine i dati neko mišljenje o sebi.

Nakon što je Ana prošetala kućom i ugledala količinu teksta koju je Anezi za kratko vrijeme uspjela napisati, sve je odlučila ispričati ostalim stanarima, a svoj komentar nije propustila dati ni Lucija. ''Anezi piše psalam 45!'', sarkastično je kazala.

Kako je prošlo ''sučeljavanje'' finalista i kako su komentirali Anezin završni uradak, ne propustite doznati večeras u 00:05 na RTL-u!

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay