Novosti

Novosti

NA VRUĆOJ STOLICI...

Big Brother provocira Luciju i Anezi: 'Hoćete li ostati u kontaktu kad show završi?'

Što god da je razlog neslaganja dviju stanarki, one međusobnu netrpeljivost od samog početka showa nimalo nisu krile!

Dan nakon nove svađe koju je izazvala Bogina pjesma, Big Brother je pozvao Splićanku i Vrsaranku u ispovjedaonicu kako bi doznao nove detalje o njihovu trenutnom odnosu. ‘’Lucija i Anezi, što je to da se vas dvije tako ne slažete?’’, započeo je Bigi.

‘’Ja ne mogu, rekla sam to sto puta, za nju dati neko pozitivno mišljenje jer ne poznajem curu, niti je vrijeđati… Mogu jedino reći što sam ja vidjela, da je dosadna i naporna… Za mene! Nekima, naravno, nije!’’, nije štjedjela riječi Lucija.

‘’Ja se za tri i pol mjeseca i 0-24 s nekim jako dobro upoznam. Korijen tog problema je taj što se ja volim konfrontirati s ljudima i ništa ne stavljati pod tepih…’’, započela je objašnjavati Anezi, dok se Splićanka samo smješkala.

Bigi je pažljivo slušao sve njihove argumente, no ipak nije propustio priliku ‘podbosti’ ih škakljivim pitanjem: ‘’Lucija i Anezi, hoćete li biti u kontaktu kad Big Brother završi?’’

Kako su stanarke reagirale na postavljeno pitanje i što su mu odgovorile, pogledajte u priloženom videu! 

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay