Novosti

Novosti

ŠTO SE PROMIJENILO?

Stanari ponovno međusobno dijele titule koje su imali tijekom prvog tjedna u kući!

Big Brother je pozvao Tomislava i Anezi u ispovjedaonicu kako bi im priopćio pravila novog dnevnog zadatka.

Finalisti, naime, među sobom moraju podijeliti titule koje su imali na samom početku showa. Svaki od stanara mora objasniti zašto za nekog glasa ‘za’, a zašto ‘protiv’, a u ovom izazovu na ukupan iznos glavne nagrade mogu vratiti čak 10 000 kuna.

''Sve titule opet su u opticaju, ali dodane su i neke nove'', kazao im je BB.

Titule su: najveći emotivac, najljeniji stanar, najveći plačljivac, najdosadniji stanar, najveća svađalica, najveća tračara, najveći spletkaroš, najveći provokator, najveći zavodnik, najbučniji stanar.

''Znači, Lucija će dobiti jedno četiri ili pet titula'', sarkastično je komentirao Tomo nakon što je Anezi završila s brojanjem.

Kako je proteklo dodjeljivanje titula, tko je imao najjače argumente i tko se najviše bunio, doznajte večeras od 00:05 na RTL-u! 

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay