Novosti

Novosti

ŠTO SU SADA SMISLILI?

Doznajte zašto su to Lucija, Ana i Marin spakirali svoje kofere!

Finalni tjedan u kući polako prolazi, a svakoga tjedna BB stanarima priprema nove dnevne izazove.

Big Brother je tako danas finalistima puštao smiješne vidozapise na plazmi, uz koje su se svi, po prvi put ovaj tjedan, zajedno zabavljali. Po završetku gledanja, stanari su morali dokazati koliko su pažljivo pratili pa su, na temelju viđenog, odgovarali na pet pitanja. Nakon što su uspješno prikupili sve točne odogvore, BB im je na glavnu nagradu vratio još 3 000 kuna.

Bigi ih je tada obavijestio da je na redu drugi dio zadatka. Podijeljeni u tri grupe, moraju osmisliti po jedan vlastiti smiješni video. Gunđanja i uzvika nezadovoljstva nije nedostajalo, a najraspoloženiji bili su Lucija, Ana i Marin koji su odamh pohitali u spavaću sobu smisliti svoju urnebesnu izvedbu.

Što su to smislili i jesu li uspjeli nasmijati ostale stanare, doznajte večeras od 00:05 na RTL-u!

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas u petak u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay