Novosti

Novosti

Odbrojavanje do kraja

Lucija otkrila kako se osjeća zbog kraja showa

Stanarki će nedostajati Big Brother avantura.

Lucija je u ispovjedaonici otkrila Big Brotheru kako se osjeća zbog skorašnjeg kraja realityja. Kaže da su je počele "pucati" emocije.

"Malo sam tužna, malo sam sretna, pa mi bude žao, pa mi se plače, pa mi se smije...", rekla je i nadodala da je zabrinuta jer netko večeras izlazi i nema više povratka u Big Brother kuću. Više neće biti, kako kaže, svog tog "ludila, halabuke, veselja i smijeha".

"Žao mi je što su zadnji dani puni nekih tenzija i prepriki", priznala je britka Splićanka. No, najviše je žalosti što se show privodi kraju, a otkrila je i da joj je žao što se ponekad ponašala loše prema stanarima. posljednjim danima

"Sve se to vraćalo, i oni meni i ja njima, ali tako je kako mora biti", zaključila je.

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas večeras u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

 

RTLPlay