Novosti

Novosti

Nećete vjerovati tko će dočekati Anu po izlasku iz kuće!

MAJKA STANARKE OTKRIVA!

Nećete vjerovati tko će dočekati Anu po izlasku iz kuće!

Pitanje je vremena kada će Ana izaći iz kuće, a njezina majka Štefica Marković rekla nam je što ju čeka nakon showa.

Anina majka Štefica Marković samo za RTL otkrila kako da je njezina obitelj postala bogatija za još jednog člana. Naime, Anin je brat Dario Marković jučer ujutro u 10:15 sati postao otac, a Ana tako po prvi put teta.

„Porod je prošao odlično, šogorica je dobro, a ja sam kao baka presretna. Ne mogu vam ni opisati taj osjećaj kada sam preko stakla ugledala svoju unuku Niku!“, otkrila je Anina majka Štefica, koja je jučerašnji dan provela u slavlju u krugu svojih najbližih.

„Jučer je bila fešta u Bjelovaru, ali jedino nam je nedostajala naša Ana! Bez obzira što smo se nedavno vidjele, jedva čekam da se vrati!“, kazala je novopečena baka, kojoj je srce lupalo kada se susrela sa svojom kćeri nakon gotovo 90 dana u Big Brother kući tijekom emotivnog putovanja.

„Ana se jako dobro snalazi u izolaciji, a kakva je u Big Brotheru, takva je i doma! Ja sam jako ponosna na nju!“, kazala je Anina majka koja nam je ujedno i otkrila na što bi njezina kći potrošila novac ukoliko pobijedi.

„Ana je kupila stan na kredit netom prije ulaska u kuću, tako da sam sigurno da bi, ukoliko pobijedi, vratila kredit za stan, pa ako joj i ostane još nešto novca, vjerojatno bi si kupila auto!“, otkrila je Štefica.

Ne sumnjamo da će sretna vijest o rođenju nećakinje Ani biti najljepši poklon nakon izlaska iz kuće.

Finalna emisija ovogodišnje sezone Big Brothera očekuje vas večeras u 20 sati, a uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay