Novosti

Novosti

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera su Lucija, Anezi, Orky, Ana i Antonio!
RTL

BROJNA IZNENAĐENJA!

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera su Lucija, Anezi, Orky, Ana i Antonio!

Nakon 98 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznali smo tko su superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila uzbudljivu večer prepunu iznenađenja! 

Zatim smo se u pregledu tjedna prisjetili kako je proteklo uvježbavanje Bogine pjesme, izazov koji je trebao ujediniti stanare, a zapravo je izazvao jedan od najvećih razdora u proteklih 98 dana u kući!

Antonija se zatim po prvi put večeras javila stanarima i pozdravila osmero finalista, a zatim palicu predala samom Big Brotheru koji ih je obavijestio kako je vrijeme za izvedbu Boginog hita ''Tajne i laži''.

Antonija se ponovno javila stanarima jer stiglo je vrijeme da netko od njih napusti kuću! Odlukom gledatelja, sa sustanarima se prvi zauvijek pozdravio 26-godišnji Tomislav Roso, koji je Tonki u studiju ispričao svoje dojmove nakon 98 dana u izolaciji.

Nedugo nakon Tominog izlaska, bilo je vrijeme da još netko od finalista napusti kuću. Superfinale za dlaku je izmaknulo i 22-godišnjem Omišaninu Marinu Novakoviću koji je kuću već napustio prošle nedjelje, no zatim se zahvaljujući velikom preokretu i Ribičinom prihvaćanju novčane ponude vratio u show.

Vrijeme je i da treći stanar večeras napusti kuću - odlukom gledatelja, to je 34-godišnji Siščanin Bojan Mrđenović.

Superfinalisti ovogodišnje sezone Big Brothera tako su postali: Lucija, Orky, Antonio, AneziAna.

Uzbudljivo veliko superfinale, u kojem ćemo doznati tko će od njih nakon 100 dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite u nedjelju od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay