Novosti

Novosti

Pogledajte što su prvo napravili Tomo, Marin i Bojan po izlasku iz showa

FOTO!

Pogledajte što su prvo napravili Tomo, Marin i Bojan po izlasku iz showa

U najnapetijoj finalnoj Big Brother emisiji kuću su napustili troje stanara.

Odlukom gledatelja, sa sustanarima se prvi zauvijek pozdravio 26-godišnji Tomislav Roso. Nedugo nakon Tominog izlaska, superfinale je za dlaku izmaknulo i 22-godišnjem Omišaninu Marinu Novakoviću koji je kuću već napustio prošle nedjelje, no zatim se zahvaljujući velikom preokretu i Ribičinom prihvaćanju novčane ponude vratio u show. Treći finalist koji je zauvijek napustio show bio je 34-godišnji Siščanin Bojan Mrđenović.

Nakn što su Tomo, Marin i Bojan napustili kuću pozdravili su se sa bivšim stanarima Dubravkom, Bogom, Ana-Marijom i Karlom i uputili u dobar izlasak, a time su se i pohvalili na svojim društvenim mrežama.

Tako je Tomo objavio zajedničku fotograiju na svom Instagram profilu iznad koje je napisao da je "ponovno u igri". Čini se kako se njihova fotografija svidjela njegovim fanovima jer je Splićanin prikupio više od 3 000 lajkova i veliki broj pozitivnih komentara.

"Ovo je poanta Big brothera, upoznaš nove ljude i u njima nac pravo istinsko prijateljstvo. Prijateljstvo je bogatstvo koje traje zauvik. Ekipa, najjači ste!", napisao je jedan od obožavatelja u komentaru.

 

A post shared by Tomislav Roso (@mc_rosy) on May 4, 2018 at 3:45pm PDT

 

S druge strane, Marin je objavio fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je s Tomom i sa novim Branislavom.


Uzbudljivo superfinale, u kojem ćemo doznati tko će nakon sto dana iz BB kuće izaći kao pobjednik, ne propustite sutra od 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay