Novosti

Novosti

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Antonija Benčaka

SUPERFINALIST

Prisjetite se najboljih trenutaka po kojima ćemo pamtiti Antonija Benčaka

Nakon 100 dana, u večerašnjoj najnapetijoj emisiji uživo dosad saznat ćemo tko će iz BB kuće izaći kao pobjednik.

Antonio Benčak dolazi iz Križevaca i ima 21 godinu, a živi s tatom i bratom. ''Moje djetinjstvo bilo je vrlo teško, odnosno vrlo siromašno, a moj tata za mene je heroj jer je uvijek bio uz mene'', ističe Antonio koji se bavi građevinom, a za sebe kaže kako voli biti u pravu. ''Volim biti u pravu, volim iznositi javne argumente i ljudima uvijek kažem sve u facu'', otkriva Benky te dodaje kako je jako romantičan i od svih svojih prijatelja najemotivniji.

Benčak se već na samom početku showu zaljubio u Luciju, te je odlučio otkriti Anezi i Dudi kakvi ga sve to ljubavni jadi muče.

Da se najteže suočiti sa sobom u trenutku kada patimo zbog nekoga tko nas ne voli, najbolje zna mladi Križevčanin Antonio Benčak, koji je pao u očaj kada mu je Splićanka ponovila da ne gaji iste osjećaje prema njemu.

Nije trebalo dugo da se zbliže, no oboje temperamentni i svojeglavi, često nisu željeli odustati svaki od svojih mišljenja pa su teške riječi i žestoke uvrede prštale na sve strane, a njihov se odnos može opisati tek jednom riječi – turbulentan!

No svakako su najčešći razlog njihovih brojnih svađa neuzvraćene Lucijine simpatije, čak i nakon što joj je 21-godišnji Antonio nekoliko puta javno izjavio ljubav pa je tako znao pustiti i pokoju suzu te se iskreno izjadati ostalim stanarima.

U ovih smo 100 dana svjedočili njihovim brojnim ''prekidima'', tijekom kojih su se kleli kako više nikada neće prozboriti ni riječi, no svaki put bi našli način kako da se pomire.

Još nekoliko sati dijeli nas od superfinala, stoga ne propustite pogledati BB posljednju emisiju uživo već u 20 sati na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay