Novosti

Novosti

Romano se ne sjeća što je radio sinoć u pijanstvu

Zašto piješ kad ti škodi?

Romano se ne sjeća što je radio sinoć u pijanstvu

Nakon burne noći jutro je brzo stiglo. Lagana glazba i paljenje svjetla ipak se nisu svidjeli pospanim stanarima

Jedan po jedan, lagano su se rastezali po krevetima i zijevali, a prvi je ustao Romano te krenuo obaviti jutarnju higijenu.
 
Ubrzo ga je pozvao Big Brother u ispovjedaonicu i pitao sjeća li se svega što je sinoć radio. -A šta ja znam. Znam da sam tu legnuo, pa sam se vratio u sobu. Da sam po sobi nešto govorio. Toga se malo sjećam. 
 
Budući da se Romano poprilično napio, zaboravio je apsolutno sve što se događalo. Ono čega se nije sjetio, ispričala mu je u dvorištu Marina
 
-Da tebe nema ovdje, ja bi odavno otišao. Ja sam se zaljubio u tebe - rekao je Romano Marini, a kada ga je ona pokušala ušutkati, on joj je kroz zezanciju odgovorio: -Dobro, zaljubio sam se u Rinu
 
-Pa to si i rekao sinoć - odgovorila mu je Marina dok ju je Romano u nevjerici gledao. Marina je nastavila: - Ti to ne znaš? Mi smo plakali od smijeha! Lažeš da se ne sjećaš? Kunem se životom da je to istina! Hoćeš da ti kažem što si rekao? Zvao si ju da dođe leći kraj tebe i kada te ona odbila, rekao si joj da dođe i da radite neke stvari! 
 
-Ma lažeš! - rekao joj je Romano, no Marininu priču potvrdio je i Alen koji je izašao u dvorište i stvorio se pokraj njih. 
 
-To sam rekao bezveze! Ajme, sad se moram tamo ići Rini ispričati - zaključio je Romano.