Kandidati

Neno Pavinčić

Neno, televizijski voditelj, je vesela osoba koja uživa u društvu svojih prijatelja. Okušao se i u glazbenim vodama, a svoju djevojku Antonelu Malis je zaprosio na riječkim stepenicama. Neno je bio i voditelj RTL-ovog kviza Veto te prve sezone Big Brothera zajedno uz Dariu Knez.

Violeta Terček

Violeta Terček rođena je u Banja Luci, a kao mala željela je biti slastičarka, a u Big Brotheru je odlučila sudjelovati zbog izazova. Budući da ne poznaje još ostale stanare ne zna s čime bi se mogla isticati naspram ostalih, a u Kući će joj jedino nedostajati njezini psi.

Romano Obilinović

Romano Obilinović dolazi iz Splita, a nakon uspješne nogometne karijere u NK Splitu, danas se bavi održavanjem nogometnog terena. Romano je kao dječak sanjao da će postati nogometni trener, a najviše se plaši visine.

Tamara Posavčić

Tamara Posavčić rođena je u Zagrebu, a kao mala željela je biti glumica. Ipak, Tamara je postala bodybuilderica koja se, kako kaže, ne plaši ničega. U Big Brotheru je odlučila sudjelovati iz znatiželje i zabave, a ako pobijedi nagradit će sebe putovanjem.

Dražen Kocijan Kocka

Dražen Kocijan – Kocka rođen je u Bjelovaru, a kao dijete želio je biti kuhar. Kocka se najviše plaši zmija i bolesti, a u Big Brotheru se odlučio sudjelovati iz znatiželje. Ako pobijedi Kocka će novce pametno potrošiti iako je stanar najpoznatije kuće na svijetu postao prije svega radi izazova. 

Katja Usenik

Katja Usenik dolazi iz Rijeke, a bavi se trgovinom fitness opreme i sportske prehrane. Katja se ne plaši ničega, a za sudjelovanje u najpopularnijem showu na svijetu se odlučila jer joj je to, kako kaže, zabavan izazov i ne događa se dva put u životu. 

Ivica Trušček

Ivica Trušček rođen je u Koprivnici, a već kao dijete maštao je o tome da postane borac, a to mu se ostvarilo pa je tako postao MMA borac. Iako u ring ulazi bez problema, Ivica se plaši vožnje motora. U Big Brother, priznaje, prijavio se zbog novaca jer, kako kaže, mora podmiriti dugove. 

Ines Huskić

Ines Huskić rođena je u Zagrebu, a kao dijete željela je postati pjevačica što joj se i ostvarilo. Ines se plaši bolesti i pauka, a u Big Brother se upustila zbog novca i avanture. Ako pobijedi novce će potrošiti na godišnju zalihu nutelle te napokon otići na operaciju stopala, koju kako kaže, ne pokriva HZZO. 

Kristina Vukas

Kristina Vukas dolazi iz Splita. Atraktivna pjevačica plaši se, kako kaže, 'teletubiesa', a za sudjelovanje u Big Brotheru odlučila se jer je željna avanture. Ako osvoji glavnu novčanu nagradu Kristina će je dati jednoj od svoje dvije sestre, a kao osobinu kojom će se isticati u odnosu na druge stanare je vrckavost. 

Marina Raguž

Marina Raguž rođena je u Vojvodini, a bavi se modelingom. Marina se plaši kokoši i smrti, a u Big Brotheru će sudjelovati zbog zabave, novih izazova i društva.U Kući će joj najviše nedostajati njezin dečko, s kojim, kako kaže, dijeli sve, ali i solarij koji inače koristi bar dva puta tjedno. 

Fabio Čulinović

Fabio Čulinović dolazi iz Rijeke, a kao dijete maštao je o tome da postane glumac. Trenutno radi kao konobar, a plaši se neuspjeha i dosade. Na sudjelovanje u Big Brotheru odlučio se jer želi napraviti, kako kaže, nešto čega se plaši, a i smatra da će mu to iskustvo otvoriti vrata za dalje. 

Jurica Pađen

Jurica Pađen rođen je u Zagrebu, a od malena je želio biti gitarist u bendu. Poznati glazbenik plaši se bolesti, a smatra da se ničim neće isticati u odnosu na druge stanare u showu. U Kući će mu najviše nedostajati obitelj i knjige, a da može sa sobom bi poveo Keith Richardsa, jer, kaže, s njim bi mogao dobro zatulumariti. 

Branimir Kamber

Branimir Kamber dolazi iz Zadra, a od malena je maštao da će jednog dana postati sportaš, no na kraju je postao pravnik. Za sudjelovanje u Big Brotheru se odlučio ne bi li, kako kaže, bio primjer mladim i 'malim' ljudima. Ako osvoji novčanu nagradu, Branimir će je dati svojoj mami.

Rina Dehni, Rijeka

Rina Dehni rođena je u Rijeci, a kao mala maštala je o tome da postane glumica. Rina se plaši dubine, a u Big Brotheru se odlučila sudjelovati zbog izazova. U Kući će joj najviše nedostajati mobitel jer, kaže, voli biti povezana s dragim ljudima, a iz takta je, priznaje, ništa neće moći izbaciti.

Alen Macinić, Pula

Alen Macinić iz Pule, kandidat je koji je već sudjelovao u prvom Big Brother showu u Hrvatskoj. U Big Brother kuću odlučio je ponovo ući zbog novca, ali i zabave. Njegova najbolja osobina kojom će se isticati u Kući su, kako kaže, vedrina, a njegov životni moto je 'La vita e bella'.