Big brother 2015 / Novosti

Novosti

POTONULE LAĐE

Steffani priznala kako više ne gaji osjećaje za Ervina

Iako su bili presretni kada se Steffani vratila u veliku kuću, svađa s Vasićima očito je utjecala na odnos Ervina i Steffani.

Tako se onda danas povjerila Goranu kako je zabrinuta zbog Ervinove porezotine, a kasnije se razgovor razvijao u intimnijem smjeru. Goran je zaključio kako je on sramežljiv i da mu nije jasno zašto su njih dvoje bliski samo tijekom noći. Na to mu Steffani priznaje da se ohladila od njega i da je očito jača fizička veza koju ima s Ervinom.

Kako su u blizini bile Zorica i Tina, sve su čule, na što su joj odgovorile da ga ne sluša  jer je dvoličan i neiskren. Tina ju je pokušala uvjeriti kako se Ervin nije promijenio i da je sigurna da je između njih ljubav, što je Steffani ponovno demantirala, kazavši kako ne osjeća zaljubljenost kakvu je osjećala s bivšim dečkom, već da se osjeća ohlađeno.

Kao najveći problem u svemu tome isticala je kako ne zna kako bi mu to priopćila jer su oboje emotivni, te da je Ervin dosta sramežljiv i da ne zna kako će reagirati.

Što čeka prvi ovosezonski par u ostatku showa možete pratiti svakim danom u dnevnim emisijama Big Brothera u 21:05 na RTLu.