Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Razlog je, navodno, zdravstvene naravi

Goran odbio sudjelovati u zadatku Vruća stolica: Boji li se izreći svoje mišljenje?

Goran je ostao među posljednjim stanarima na redu za Vruću stolicu, zadatku u kojem su svi stanari imali priliku izreći svoje mišljenje i obrazloženja događanja u Kući.

Nakon što mu je Big Brother naredio da po izlasku iz ispovjedaonice uzme stolicu i stavi ju na poziciju kako bi zadatak mogao početi, Goran je vidno uzrujan odbio sudjelovati u zadatku. Tvrdi da zbog stresa jedva izdržava zadatke u kojima stanari pokušavaju povisiti glavnu novčanu nagradu. Iz istog razloga želi poštedjeti svoje zdravlje, a to je naveo kao jedini razlog nesudjelovanja.

Big Brother je potom pokušao objasniti da su svi stanari uspješno izvršili taj zadatak, međutim Goran mu je odrješito odgovorio da je to njegova odluka jer se radi o njegovom zdravlju. Postavio je i retoričko pitanje Big Brotheru: „Trebam li sjediti u toj stolici sa svim srčanim aritmijama koje imam?“ te nadodao da ne postoji novac ni situacija zbog kojih bi bio primoran na takav zadatak.

Teško nam je vjerovati da bi Gorana toliko pogodilo izjašnjavanje o pojedinim situacijama i stanarima, a radi li se o promišljenoj taktici ili o stvarnoj emocionalnoj boli, samo će vrijeme pokazati.

Više saznajte u dnevnoj emisiji Big Brothera večeras u 21:05 na RTL-u.