Big brother 2015 / Novosti

Novosti

ISTINA ILI LAŽ?

Zorica priznala da joj se Goran sviđa

Podvrgnuti poligrafu odgovarali su na intimna pitanja o životu, ljubavi, ali i stanju u Kući.

Big Brother im je prvo postavljao osnovna pitanja poput imena i prezimena, godina i horoskopskog znaka kako bi dobio reakcije za poligraf, a zatim ih krenuo ispitivati o nekim „škakljivijim“ pitanjima.

Tina smatra da je njezina sestra zgodnija i inteligentnija od nje, ali ipak se ne osjeća kao da živi u njezinoj sjeni. Smatra da je Barbara u Kući bila potpuno iskrena, pa tako ne vidi šansu da ona i Ervin ikada postanu par. O sebi je otkrila da je poljubila djevojku te da je čak upala u tučnjavu.

Iako se Giba i Mika vode kao jedna osoba, oni su i dalje poprilično različiti. Iako su prvo rekli da jednako vole oba svoja roditelja, Giba ipak više voli tatu, te smatra kako Rade više voli njega. S druge strane, Mika smatra da ga oba roditelja više vole nego njegova brata blizanca, ali to su rekli više zato jer Big Brother nije prihvatio odgovor u kojem je ljubav podjednaka. Svaki od njih rekao je da smatra da su zaslužili doći do pobjede te vjeruju da imaju šanse pobijediti i odnijeti nagradu. Za kraj, obojica tvrde da su pametniji jedan od drugoga.

Ervinovo ispitivanje bilo je jedno od najosobnijih. Priznao je da je zaljubljen u Barbaru, iako zna da ona ne gaji osjećaje prema njemu, ali unatoč svemu se nada da postoji šansa da budu u vezi. Priznao je kako ga je u Kući najviše povrijedila Steffani kada mu je govorila da je homoseksualac. Kaže da nikada nije poljubio muškarca, ali i da gleda pornografske filmove.

Jedno od najtežih pitanja bilo mu je ono o ocu – Big Brothera je zanimalo misli  li mu ikada dati šansu da se upoznaju, na što se Ervin zamislio. Rekao je da smatra da on to uopće nije zaslužio, ali da bi mu ipak dao priliku da se predstavi.

Barbara je također otkrila dosta toga o sebi -  priznaje da se potukla, smatra da je pametnija od Tine, te da zna da je manipulatorica. Nadalje, rekla je da ne zarađuje sama za život, da nije imala potrebu samozadovoljavati se u Kući, te da joj odgovara Ervinovo udvaranje. Najšokantnije je bilo kada je priznala da ju je partner udario.

O Ervinu misli sve najbolje, ali da ne bi mogla biti s njime, niti u Kući ni vani, te da mu se boji to sve iskreno reći jer ga ne želi povrijediti.

Zorica je kao ljubav svog života navela supruga Simu, a najponosnija je na svoju djecu. Smatra da joj je najveći konkurent „nutrak“ Goran, ali je ipak osjećala jaku fizičku privlačnost prema njemu. Jedino za čime žali je šansa koju je propustila, a mogla je imati uspješnu glazbenu karijeru.

Big Brother je ovim potezom svim gledateljima dao uvid što se odvija u glavama stanara, ali je i njih naveo na razmišljanje. Sve ovo i više pogledajte u večerašnjoj epizodi na RTL-u.