Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Riječanka ne želi da Makedonac više preko nje skuplja bodove

Darko na poligrafu rekao da Tinu smatra glupom, ona njega zalila pićem

Posljednji tjedan u Big Brother Kući na vidjelo je donio nekoliko stvari, a možda je najbolje razjasnio odnos Tine i Darka koji očito nije onakav kakav se od početka činio.

Gotovo 90 dana njih dvoje su izgledali kao netko tko će po izlasku iz Kuće biti zajedno. Mazili su se, jedno drugo tješili, u svim zadacima zajedno sudjelovali… Ali onda se dogodio tjedan iskrenosti i sve je otišlo u potpuno drugačijem smjeru.

Prvo su se posvađali jer je Darko rekao Goranu da on nije tako loš koliko mu se činilo što je razbjesnilo Tinu koja je Makedonca okarakterizirala kao licemjera. A onda je jučer poligraf pokazao svoje. Darko je između ostalog rekao da smatra da Tina nije pametna, a to su sve slušale Zorica i Barbara u tajnim prostorijama te su odmah Tini prenijele Darkove riječi.

Barbara Darku u blagovaonici govori da je čula sve što je rekao u Ispovjedaonici, ali on se pokušava opravdati da nije razumio pitanja, ali se starija seka Šegetin ne da smesti i ponavlja mu da je rekao da je Tina glupa te traži objašnjenje zašto je to rekao. Darko Barbari govori da smatra da je Tina naivna, ali ona mu govori da to nije isto što i glupa. Tada u blagovaonicu dolazi i Tina te mu kaže da sve zna i da ne želi da joj se više ikad obraća i da je preko nje samo htio skupljati bodove, ali da to više neće moći.

Dok se Darko pokušavao opravdati ljutita Tina ga je zalila pićem i bijesno izašla u dvorište ponavljajući da je on lažljivac i da se kaje za sve što je imala s njim.

Zanimljivo je da je Darko u svom prezentacijskom videu još na početku showa rekao da voli plave djevojke naročito ako su glupe. Je li zato s Tinom bio tako blizak?

Sve događaje iz posljednjeg tjedna Big Brothera gledajte u dnevnim emisijama u 21:10 na RTL-u!