Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Dramatičan poligraf

Goran kroz suze otkrio da je još oženjen, a plakao i na pitanje o omiljenoj pjevačici

Kao i svi ostali stanari, prvo je morao odgovoriti na osnovna pitanja poput dobi, imena i prezimena, a zatim su na red došla sva ostala

Goran je najduže bio u ispovjedaonici – čak 20 minuta, a otkrio je puno toga o sebi.

Big Brother ga je pitao je li ikada prije bio oženjen, na što je Goran odgovorio kako je još uvijek u braku. Iako mu je trebalo hrabrosti da to prizna, teže su mu pala pitanja o omiljenoj glazbi. Rasplakao se na spomen omiljene pjevačice, a kao uzor za poznatim ličnostima, odnosno idealni tip žene među zvijezdama prvo je naveo Cecu, a zatim Lepu Brenu.

Šokirao je još jednom izjavom koju je teško protumačiti – na pitanje Big Brothera je li završio srednju školu, odgovorio je da je on nije niti vidio. Kaže da je za njega to „odradio“ trener u košarkaškom klubu u kojemu je trenirao kao tinejdžer. Ne znam je li to alkohol govorio iz njega, ili je iskren, ali nešto malo kasnije je priznao da nikada nije lažirao svoje stručne i poslovne kompetencije.

Rastužilo ga je jer nije mogao izdvojiti najbolju osobu u Kući, a ponosno je ustvrdio da nikada nije bio ljubomoran na sustanare. Nije osjećao fizičku privlačnost prema stanarkama, a Big Brotheru je rekao da je nekoliko puta bio privođen ili čak krivično gonjen.

Goran je kasnije ispred kupaonice pitao Tinu može li joj nešto napraviti, a nakon što je ona dozvolila on ju je krenuo maziti po usnama. Mlađe sestra Šegetin je s Gibom komentirala taj Goranov potez te je u čudu situaciju prepričavala Miki i Ervinu.

Ovo je zasigurno bio jedan od najtežih Goranovih dana u Kući kojeg su stanari mogli gledati live u sinoćnjoj emisiji. Sigurni smo da će Antonija i Sky sigurno spomenuti ovaj zadatak u petak u emisiji uživo u 21 sat.

 

cleardot.gif