Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Superfinalisti Big Brothera su Barbara, Goran, Ervin i Darko!

Emisija uživo

Superfinalisti Big Brothera su Barbara, Goran, Ervin i Darko!

Večeras su kuću napustile Tina, Zorica te Mika i Giba!

Superfinalisti ovogodišnjeg Big Brothera su Barbara, Darko, Ervin i Goran!Zoricu je na pozornici dočekao suprug Simo te njezina susjeda. Kuću su večeras napustili i Mika i Giba koji su jako zadovoljni jer su daleko dogurali u showu što nisu očekivali. 

Tko će biti pobjednik Big Brothera 2015.?

Rezultati
  • Barbara   7% (1230)
  • Darko   47% (8447)
  • Goran   35% (6311)
  • Ervin   12% (2155)
Vrati se na glasanje

Druga finalistica koja je večeras napustila kuću je Zorica. S voditeljima je razgovarala i rekla da je u kući vladala laž i neistina. Zadovoljna je jer je uspjela ostati 99 dana u kući unatoč brojnim nominacijama. Vjeruje da je to zato što su prepoznali da je iskrena. Njezin favoriti su sada Mika i Giba.

Antonija i psihologinja Violeta su u Big Brother kući i analiziraju ponašanje kandidata. Violeta je zaključila da su one osobe koje su se nametnule kao vođe od samog starta, to ostali i do samog kraja. Goran je, po mišljenju psihologinje, ostao po strani jer je od starta bio u svađama. Po Violeti su ovu sezonu obilježile svađe, ali i to što je Big Brother uspio spojiti ljude različiti vjera, nacionalnosti... te se pokazalo da su stanari bili jako tolerantni.

Tina je zadovoljna svojim boravkom u Kući i ne žali što je ispala iz showa. Otkrila je i da se kaje zbog svoje ovotjedne burne reakcije tijekom svađe s Darkom kada ga je zalila vinom. Na pozornici ju je dočekala prijateljica Dragana za koju Tina kaže da je uvijek bila uz nju i Barbaru.

Prvi finalist koji je napustio kuću i neće imati priliku boriti se za glavnu nagradu je Tina!

Na pozornicu se pojavili bivši stanari Rade i Rada Vasić i jako su ponosni na svoje sinove Miku i Gibu. Rade kaže da mu je preko televizije sve izgledalo odlično i da se zahvaljuje svima koji su ih podržavali. Darkov brat i tata su također bili gosti i jako su zadovoljni njegovim ponašanjem i vjeruju da će pobijediti. 

Stanarima su se obratili voditelji Antonija i Sky i iznenadili ih prikazivanjem videa u kojima njihovi bližnji pričaju o njima i njihovom djetinjstvu.

Počela je prva finalna emisija Big Brothera u kojoj ćemo saznati tko će biti superfinalisti. Troje stanara večeras napušta Kuću.