Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Stanarka odgovorna za fenomen zvan „zorkizmi“

Zoričini najbolji trenuci u BB kući

Vrsna kuharica, majka kako svoje biološke djece, tako i „jarića“ u BB kući, ovisnica o nikotinu i kofeinu, sve je to naša Zorica koja je sinoć napustila Kuću i izgubila priliku za osvajanje glavne novčane nagrade.

Voljeli ju ili ne, morate priznati da je ostavila itekakav trag u ovogodišnjem Big Brotheru. Njene nezaboravne i jedinstvene fraze su već ušle u svakodnevnu uporabu, a pamtit ćemo ju i po mnogim drugim situacijama i scenama. Nabrojali smo neke od njih u nastavku.

10. Nakon nedavne svađe s Goranom u kojoj, kao i uvijek, nije nedostajalo oštrih riječi i psovki, Zorica je bila prilično uzrujana. Ipak, kako bi dokazala svom glavnom neprijatelju u Kući koliko je zapravo jaka, okupila je svoje „jariće“ i veselo zapjevala: „Još malo smo skupa, ljubav što na spaja vodi nas do kraja“.

9. Sjećate se onog jednog tjedna kada su Goran i Zorica zakopali ratnu sjekiru i neko vrijeme savršeno dobro funkcionirali? Čini se kao davna povijest, znamo, ali prisjetimo se toplih trenutaka između dva najveća rivala.

8. U zadatku sa spravljanjem zimnice, Zorica se našla nasuprot jednako vrsnoj kuharici Radi. Ili to ne smijemo reći? Ono što nas je zapanjilo jest njeno bosonogo gaženje po kupusu za koje nismo sigurni da je baš higijenski.

7. Prošloga tjedna Zorica je pokazala svoje pjevačke vještine zajedno s neiskusnijom Radom. Oduševila nas je svojom izvedbom, samopouzdanjem i nezaboravnim kostimom.

6. Još ćemo jedan Zoričin kostim dugo pamtiti, onaj kada je zajedno s Darkom i Mirjanom utjelovila genijalnog Nikolu Teslu.

5. Zoričine nezaboravne narodne mudrosti, dosjetke i izrazi su se množili iz dana u dan čime su nastali popularni „zorkizmi“. Od „Popasi mi štiklu kad ugazim u govno“, pa do „Što si me se uhvatila kao smrt na babu“, moramo priznati da nas je Zorica najviše oduševljavala u tim trenucima inspiracije.

4. Da je ova finalistica ovisna o nikotinu i kofeinu, to i ptice na grani znaju. No, koliko je zapravo ovisna o kavi dokazuje to što ju je skrivala od ostalih stanara, a koliko je tek suza radi njena nedostatka prolila, uz neizostavnu rečenicu "Kafa je meni lek".

Uz suze, bilo je tu i teških verbalnih okršaja oko kave prilikom sastavljanja budžeta.

3. Znala je ona uputiti neke neoprostive riječi pojedinim stanarima, a do ruba ju je najlakše znala dovesti Mirjana.

2. Ipak, kada je Zorica sretna nema joj premca, a ti su trenutci bili prilično rijetki. U njeno kuhanje nitko nije smio dirati, a u tjednom zadatku sa zimnicama bila je posebno sretna jer je svima dokazala da je najbolja kuharica u Kući.

1.Nakon 99. dana provedenih u Kući, Zorica je zaradila reputaciju glavne „svađalice“, htjela to ona ili ne. Od svađe i pomirbe s Lućom, preko neriješenih odnosa s Aleksandrom, do neprekidnog rata s Goranom, teško nam je prisjetiti se stanara s kojim se nije zakačila.