Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Beyonceina plesna konkurencija

Deset situacija po kojima ćemo pamtiti Miku i Gibu

Nerazdvojni Mika i Giba jučer su napustili BB kuću i izgubili priliku za osvajanje glavne novčane nagrade, a ovo su situacije po kojima ćemo ih pamtiti.

10. Kada je Goran upitao Miku zna li što je „drag queen“, on je samopouzdano odgovorio da zna iako je bio daleko od ispravnog odgovora. Ne, Mika, to nije „kraljica s dreadovima“ ili „zmajska kraljica“.

9. Blizancima Vasić za zabavu nisu bili potrebni ostali stanari. To su dokazivali svojim boravkom u tajnoj kući, ali i u glavnoj kući kada su se zadirkivali i nazivali raznim imenima.

8. Big Brothera su posebno zanimala njihova objašnjena pojedinih termina, a jedan od njih je bio „starleta“. Mika je pritom pomiješao Barbaru i Soraju, a složili su se da takve djevojke „zbunjuju narod“.

 

7. Kako bi se što bolje predstavili VB klanu i postali njegovim dijelom, odradili su jedan nezaboravan sinkronizirani catwalk.

6. Dok su ostali stanari gladovali i hranili se neukusnim šejkovima, blizanci su imali kraljevski tretman i potajice se hranili u ispovjedaonici. Uz to što su bili punog želudca, imali su i tajni zadatak u kojem su morali glumiti glad te natjerati Gorana i Branislava da potroše novac na obroke za ostale stanare.

5. Tijekom dnevnog zadatka u kojem su svi stanari trebali prirediti lutkarsku predstavu inspiriranu događajima u Kući, blizanci su oduševili realnim prikazom svađe Mirjane i Zorice.

4. Tijekom boravka u tajnom dijelu Kuće, nisu nas oduševljavali samo svojim komentarima, već i potpunim zanemarivanjem kamera. Naime, bez kompleksa su uživali u kadama i obavili jednu temeljitu depilaciju.

3. Prošloga petka blizanci su nas oduševili izvedbom „Single Ladies“ i sve što možemo reći jest: „Beyonce, skloni se“.

2. Sjećate li se koreografije i pjesme koje su osmislili u prvom tjednu boravka u tajnoj kući? Blizanci su tako ubili dokolicu, dok je Big Brother bio oduševljen i zahvalan trudom osebujne braće.

1. Twerkanje je zaštitni znak ove rasplesane braće. Ne postoji tulum na kojem nisu pokazali svoje umijeće, a neke su stanarkama, doduše bezuspješno, pokušali prenijeti svoje umijeće.

Ne propustite spektakularno superfinale Big Brothera večeras u 21 sat na RTL-u.