Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Darko otkrio kako će potrošiti novčanu nagradu
RTL

Veliko srce pobjednika Big Brothera

Darko otkrio kako će potrošiti novčanu nagradu

Pobjednik ovogodišnjeg Big Brothera i dobitnik novčane nagrade od 95 665 eura, Darko Petkovski, otkrio je srpski portal Blic da će dio nagrade dati u humanitarne svrhe.

Uz to, Darko je najavio da će dio svote uložiti u svoju školu košarke „Ball For Life“ u rodnom Kumanovu, dok će ostatak potrošiti na putovanje koje si dosad nije mogao priuštiti.

Mladi je Makedonac nakon punih 100 dana u BB kući proslavio pobjedu s bivšim stanarima tulumom do jutra. Zahvalio je Ervinu i sestrama Šegetin što su uvijek bili uz njega, a priznao je da se na trenutke osjećao kao da je bio dio obitelji Vasić. Vlastita obitelj i prijatelji su mu veoma nedostajali te želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme s njima.

Nadalje, Blic otkriva da se Darkovoj obitelji svidjela njegova simpatija Tina te da ne bi imali ništa protiv da nastave svoju romansu izvan BB kuće.

Na tulumu je, izgleda, bilo živo. Dok je Steffani još jednom pretjerala s alkoholom, što je dovelo do njena izbacivanja iz Kuće, drugoplasirani Goran se nije htio previše družiti sa svojim bivšim sustanarima. Razočaran što mu je pobjeda izmakla za dlaku, nestao je sa svojom zaručnicom Lejlom te se nije pridružio tulumu. Antonija i Sky Wikluh nisu mogli voditi program od preglasne i neugodne Steffani kojoj se u jednom trenutku u vikanju pridružio Anton zvani Kalabaster. Dok je on branila Gorana, on se okomio na njega rekavši da nikad nije vidio većeg lažova u životu, te je produkcija i njega ubrzo izbacila sa slavlja.