Big brother 2015 / Novosti

Novosti

Pikanterije sa završnog BB tuluma
Facebook

Mirjanino viđenje situacije

Pikanterije sa završnog BB tuluma

Tulum se održao u BB kući, a Mirjana u svom video izvještaju tvrdi da je jedina od prisutnih bila trijezna.

Mirjana je izuzetno sretna što je Darko pobijedio, a otkrila je da je većinu noći hodao po Kući i plakao od sreće. Tina se nije odvajala od pobjednika i njegove obitelji, „Zbog čega, zbilja ne znam“, našalila se Mirjana na račun mlađe sestre Šegetin.

U svom izvještaju se dotakla i obitelji Vasić, rekavši da su Rade i Rada držali Darkov ček jer su i dalje vjerovali da mogu pobijediti. Otkrila je da su uvijek veseli Mika i Giba s njom plesali.

Dohvatila se Ervina za kojeg je rekla da je došao s deset „finih momaka“ s kojima je pio i očigledno se dobro zabavljao. S druge strane, Goran se nije dugo zadržao na velikoj proslavi te je otišao nakon dvadesetak minuta. Za Zoricu je tulum bio poput obiteljskog okupljanja, dok Mirjana tvrdi da je udana Jozefina nestala „u akciji“ iako ne zna s kim.

Uvijek raspoložena Mirjana otkrila je i da je prva otišla s tuluma jer ne konzumira alkohol pa nije bila raspoložena za slušanje pripitih bivših sustanara.

Mirjana je u ponedjeljak na svome Facebook profilu otkrila da je prekinula s dugogodišnjim dečkom. Navodno mu je smetalo što je stalno na telefonu, a ne na njemu. Sigurni smo da se radi o još jednoj Mirjaninoj šali, a dok se ne otkrije njena istinitost nadamo se da će nas i dalje redovito uveseljavati svojim objavama na Facebooku.