Novosti

Novosti

RINA NE POZNAJE HIGIJENU?

Upitne higijenske navike nove stanarke

Većini stanara je higijena na prvom mjestu, no neki očito ne brinu dovoljno o tome...

Dvanaest stanara pod jednim krovom i njihovih bar duplo toliko zanimljivih, čudnih i neobičnih navika. Svatko se razlikuje po načinu na koji radi doručak, pristupa izvršenju tjednog zadatka ili provodi slobodno vrijeme, ali je većini zajedničko jedno - da peru ruke nakon izlaska iz toaleta. Većini, jer Rina ne dijeli mišljenje ostalih da je svakodnevna higijena bitna za njezino, ali i zdravlje ostalih ukućana. Čast da novoj cimerici priopći vijest da je primijećena kako iz toaleta odlazi ne opravši ruke pripala je Jurici.

„Ja nisam to vidio ali su me neki stanari upozorili. Pošto sam ja dobar s tobom, molili su me da ti prenesem. Naime mi imamo dogovor, kad se ide s wc-a moraju se prati ruke. Jer svi diramo hranu zajedno, a oni su primijetili da si bila dva puta na wc-u i nisi oprala ruke“, kazao je Jurica Rini. „Ali nisam bila na velikoj nuždi!“, dodala je ona očito ne shvaćajući u čemu je problem. 

„Ali nema veze…i dovoljno je da dotakneš kvaku“, objasnio je Jurica, na što ga je Rina upitala „peru li se onda i kvake od vrata“. „Pa ne, peru se ruke. Pranje ruku je postaja između wc-a i diranja hrane. Neke osnove higijene moraju postojati u životu“, strpljiv je bio Pađen.

Rina se o svemu požalila i Big Brotheru u ispovjedaonici: „Prvi mi je dan, uopće nisam išla za tim da hvatam tu kvaku poslije dvanaest ljudi i da čak i poslije male nužde moram oprati ruke. Ali čak i sama činjenica da se o tome pričalo i sama činjenica da je mene netko pratio me, znači, totalno izludila“, zaključila je.