Novosti

Novosti

Tko je sve došao u goste Big Brotheru?
RTL

GOSTI BB KUĆE

Tko je sve došao u goste Big Brotheru?

Zmije, pauci, Vuco, Grubnić i Čehinja Lenka među uvaženim gostima i prijateljima BB kuće i BB stanara

Prije točno pedeset dana u kuću je ušlo 13 stanara. Neno Pavinčić bio je trinaesti stanar koji nije htio biti samo stanar, nego i voditelj te je dobio tajnu misiju. Već prvi dan Neno je vapio kako se osjeća kao u zatvoru te želi izaći van. Prvi zadatak u Big Brother kući bio je snimanje viralnih videa. Ubrzo je došlo i do BB spačke. Big Brother je umjesto viralnog videa odlučio objaviti drugačiji video pod nazivom #dajmodavodi aludirajući na Neninu želju da postane voditelj Big Brothera. Cilj je bio da taj video postigne preko 10 tisuća pregleda, kako bi Neno izašao iz Kuće i postao voditelj Big Brothera. 

Veliku želju za izlaskom dobio je i Branimir Kamber koji je ubrzo nakon Nene svojevoljno napustio Kuću. Big Brother stanarima je tada napravio još jedno iznenađenje - u Kuću im je poslao nove stanare Rinu i Alena. Prva koja je napustila popularnu BB kuću bila je Tamara Posavčić.

Prvi šok je uslijedio je kada su stanari uvidjeli tarantulu na kuhinjskom stolu, zatim ih je iznenadio dolazak Žige sa svojim ovčicama. Sami ulazak u pakleni tjedan Big Brother omogućio je stanarima i lijepa iznenađenja koja su ih dočekala u BB Kocki, gdje su neki od stanara vidjeli svoje najmilije a neki uživali zajedno.

Dok je u nekim zadacima Big Brother bio nemilosrdan, ipak je stanarima priredio iznenađenje te im omogućio dolazak legendarnog Vuce. Veliko iznenađenje za Juricu Pađena bilo je kada je ugledao svoju suprugu Anu koja je glumila Čehinju Lenku. Kao šećer na kraju, Big Brother je stanarima u Kuću doveo gosta - stilista Marka Grubnića.

Tko će biti pobjednik ovogodišnje sezone Big Brothera i hoće li Big Brother još jedno iznenađenje pripremiti za naše stanare, ne propustite pogledati u velikom finalu showa, večeras u 21:30 na RTL-u!

Viber