Novosti

Novosti

Stanari već krenuli s ogovaranjem: 'Došao nas je provocirati!'

NIJE IM DUGO TREBALO

Stanari već krenuli s ogovaranjem: 'Došao nas je provocirati!'

Novi stanar Daniel Tomić Zebo bio je poprilično samouvjeren pri ulasku u kuću, priznavši Big Brotheru kako ima osjećaj da ulazi među prijatelje koje već dugo poznaje.

Iznenađeni stanari novog su gosta dočekali srdačno i s brojnim pitanjima o njegovom privatnom životu, a Zebo im se pohvalio brojem pretplatnika na društvenim mrežama.

‘’Pa nisi ti baš bilo tko’’, komentirala je Bojana Zebinu karijeru, a onda iskreno priznala, ‘’ali ja nisam vidjela nijedan tvoj video’’.

No stanarima nije trebalo mnogo da počnu ogovarati .

‘’Što ako uopće nije kandidat nego ima zadatak i došao se ovdje zezati s nama’’, pitala je sumnjičavo Antonija, dok su Orky, Antonio i Anezi zaključili kako je od početka vrlo bahat.

‘’Neće nas uspjeti isprovocirati’’, komentirala je Ana.

Ogovaranje novog stanara nastavilo se i u dvorištu gdje su Juraj, Luka, Nikita, Bojan i Tomislav dali svoje viđenje cjelokupne situacije, a Renatu je posebno uvrijedilo što Zebo, Slavonac baš poput nje, ne zna gdje je njezin rodni Čaglin.

Hoće li stanari prihvatiti Zebu ili nas očekuju nove svađe, ne propustite doznati u dnevnoj emisiji od 20 sati na RTL-u.

 

RTLPlay