Novosti

Novosti

Dubravkin suprug: 'Nema ljubomore, neka se samo pridržava svega što smo se dogovorili'

SVE JE U POVJERENJU

Dubravkin suprug: 'Nema ljubomore, neka se samo pridržava svega što smo se dogovorili'

Vinkovčanka Dubravka Ujević Veron (46) već je pet dana u Big Brother kući, u kojoj mora glumiti majku dvoje djece i gdje ima fiktivnog supruga.

Po njezinoj reakciji u ispovjedaonici, da se naslutiti da Dubravka strahuje kako će njezin suprug i obitelj reagirati na zadatak koji im je dodijelio Big Brother, pa smo njezinog supruga upitali za mišljenje. U stvarnom svijetu godinu je dana u braku s 12 godina mlađim Darijanom Škrbićem.

Marijanu, Dubravkinom lažnom suprugu, Darijan zasad ništa ne zamjera. "Ma, nema ljubomore, neka se Dubravka pridržava svega što smo se dogovorili prije ulaska", rekao je Darijan koji Dubravki daje punu podršku. Otkrio je kako je diplomirana inženjerka bila vrlo uzbuđena prije ulaska u karantenu, ali i da je zapravo on trebao ući u kuću! "U biti sam se ja planirao prijaviti za sudjelovanje u Big Brotheru, ali sam na kraju morao odustati", kazao je Darijan. Dubravka je zatim ispunila prijavnicu i uskoro se našla u najpopularnijem reality showu.

I prijateljica Tanja Čičak, koja ju poznaje već 15 godina, imala je samo riječi hvale za Dubravku. "Odlično se ponaša, možda će još bacati neke šale i više se opustiti, jer vidim da joj još smetaju kamere", otkrila je Tanja dodavši kako se slaže s Darijanom da nema potrebe za ljubomorom zbog njezina odnosa s Marijanom, a vjeruje da će Dubravka dogurati daleko.

Kako će Dubravka izvršiti zadatak koji joj je zadao Big Brother te hoće li njezina lažna obitelj uspjeti uvjeriti ostale stanare da su u krvnom srodstvu, ne propustite pogledati u narednim emisijama na RTL-u, od 20 sati.

RTLPlay