Novosti

Novosti

TEŠKE RIJEČI!

Antonio ljut na Luciju pa zaplakao: 'Njezin bezobrazluk je prešao sve granice!'

Još jedan sasvim uobičajen dan u Big Brother kući, donio je i nove zaplete u ljubavnoj sapunici između crnokose Splićanke i osebujnog Križevčanina.

Antonio je bio jako ljut i isprovociran ponašanjem njegove simpatije pa su opet pale teške riječi. Naime, mladi Križevčanin u ispovjedaonici se potužio Big Brotheru i priznao kako ne može više podnijeti Lucijino ponašanje.

„Sve je to bila fizička privlačnost jer je Lucija identična mojoj bivšoj djevojci! Pa tako kada njezina usta progovore, ja se potpuno sledim. Dakle, neću tolerirati njezino vrijeđanje u eteru pred ne znam ni ja koliko tisuća ljudi i 'komandiranje'. I ako zbog toga nisam džentlmen, briga me! Naravno, uvijek sam joj se ispričao, ali njezin bezobrazluk je sada prešao sve granice“, kazao je ljutito Antonio te dobacio Bigiju kako smatra da je trebao pozvati Luciju u ispovjedaonicu, a ne njega. Nakon svoje ispovijesti, Antonio se nije mogao suzdržati i pustio je suzu.

Što vi mislite, je li Antonio u pravu i pretjeruje li Lucija s komentarima i naređivanjem? Nastavak njihove priče doznat ćemo u nadolazećim danima.

RTLPlay