Novosti

Novosti

Orkyjev brat: 'Kakav je doma, takav je u kući!'

OTVORENO O SVEMU!

Orkyjev brat: 'Kakav je doma, takav je u kući!'

BB stanar Antonio Orač pokazao se kao pun pogodak kojeg su gledatelji zavoljeli.

Ako je suditi po komentarima na društvenim mrežama, forumima i ispod članaka, čini se da su mnogi obožavatelji popularnog reality showa „Big Brother“ zavoljeli osebujnog Bjelovarčanina Orkyja. Antonio ima 24 godine i radi kao konobar, a u Big Brother show prijavio se najviše na nagovor svog društva koje je smatralo da je prava osoba za ovakav tip showa. Isto mišljenje ima i njegov brat Ivan, koji je otkrio da se Orky najviše voli družiti i s prijateljima raditi spačke, koje potom zabilježe videosnimkama.

„Kakav je Antonio doma, takav je i u kući. Voli se družiti i zafrkavati sa svojim prijateljima. Mislim da je dovoljno reći da je uvijek spreman za akciju“, objasnio je mlađi brat Ivan, koji svakodnevno prati Antonija ispred malih ekrana zajedno sa svojom obitelji.

 „Moji prijatelji misle da sam kreten zato što se volim skidati u kafićima, kupati u fontani'', otkrio je Antonio već na samom početku showa i dodao da mu je najgora osobina to što voli popiti, a isto misli i njegov brat.

„Siguran sam da Antoniju nedostaje piće, njegovo društvo i njihova zafrkancije, no ne sumnjam da će to nadoknaditi kad se vrati!“, kazao je Ivan te dodao da mu je brat „otkačen“ i živi svaki dan kao da mu je posljednji.

RTLPlay