Novosti

Novosti

matija o svom djetinjstvu

'Imao sam samo komad kruha i razmišljao hoću li ga pojesti sad ili kad budem baš jako gladan!'

Svako dijete ima pravo na odrastanje i dane obojene smijehom i igrom. Nažalost, život nije mazio mnoge mališane, pa tako ni BB stanara.

Mladi Osječanin, kojeg je u Big Brotheru dopala titula BB sina tajne obitelji, Matija Štainer, odlučio je s Marijanom, svojim BB ocem, podijeliti priču o svom teškom djetinjstvu.

„Najgore što pamtim je kada smo u kući imali pola starog kruha. Tada sam razmišljao hoću li ga pojesti odmah kad me uhvatila glad ili da trpim glad pa da ga pojedem kada sam jako gladan. Puno puta nisam niti jeo jer kada ne jedeš, stvori ti se čudan osjećaj u trbuhu i s vremenom te prođe želja za hranom“, započinje svoju priču Matija.

Njegova obitelj je bila siromašna i nije mu mogla omogućiti kvalitetno školovanje i uvjete za normalan život. Dok mnogi ljudi pamte svoje lijepo školsko doba, Matija se nema čime pohvaliti.

„Između ostalog, bio je problem što me moji nisu mogli financirati. Karta je bila 600 kuna i mama nije imala novca što je uvijek govorila. Neću zaboraviti ni kada mi se profesorica smijala u lice jer si tada nisam mogao priuštiti USB za potrebe škole“, ispričao je Matija bolnu priču o oduzetom djetinjstvu.

Matija je samo jedan od mnogih sa svojom teškom pričom. Imao je, kaže, osjećaj da je sam. Svi su mu se smijali i čudno ga gledali.

Što je Matija povjerio Marijanu, što mu najviše nedostaje, a što najviše boli, doznajte večeras u 23 sata na RTL-u!

RTLPlay