Novosti

Novosti

Bojana: 'U kući svi imaju prevelik ego!'

NAPUSTILA KUĆU

Bojana: 'U kući svi imaju prevelik ego!'

Bojana Lončarević sinoć je napustila Big Brother kuću s najmanjim brojem glasova gledatelja, a nama je ekskluzivno otkrila što je prvo napravila kada je izašla iz izolacije, je li joj žao što je napustila show, kao i koga od stanara smatra egoistima.

'Žao mi je što sam ispala, i nije mi žao u isto vrijeme. Žao mi je jer me zanima kako će se međuljudski odnosi i situacije razvijati dalje u kući, a nije mi žao jer me vani čekala moja obitelj i prijatelji pa sam zbog toga jako sretna!', priznala je Bojana koja se u kući najviše zbližila s Anezi, Bojanom i Anom, a ni u snu se nije nadala da će se s nekim sprijateljiti te poželjeti nastaviti kontakt i nakon što show završi.

'Bila sam uvjerena da ću izaći iz kuće bez primisli o bilo kakvim prijateljstvima, ali su mi Bojan, Anezi i Ana promijenili stav i mislim da ćemo ostati dobri i nakon što show završi', priznala je Bojana kojoj je ulazak u Big Brother kuću bio lijepo iskustvo, iako nije bilo onako kako je ona to zamišljala prije nego je ušla u show.

'Nije bilo onako kako sam zamišljala da će biti, očekivala sam puno više svađanja, ali u kući svi imaju prevelik ego i postavljaju se svisoka', otkrila je Bojana koju je od svih stanara najugodnije iznenadio Bojan.

RTLPlay