Novosti

Novosti

BIGI ČESTITAO POBJEDNICIMA

Ana nakon pobjede: 'Da sam znala, radije bih poljubila Lidiju nego to!'

Stanari su imali treći pokušaj rušenja Guinnessovog svjetskog rekorda - izdržati s 48 puževa na licu po isteku jedne minute. Ani se ovaj zadatak nije nimalo svidio, no uspjela je izdržati i donijeti pobjedu svome timu.

Treći pokušaj rušenja Guinnessovog rekorda bio je izdržati s 48 puževa na licu u roku jedne minute. Kapetanice timova stajale su iza kandidata i stavljale im puževe na lice. Svaki je natjecatelj držao ručnik oko svoga lica kako puževi ne bi padali. U ovom zadatku najbolji su bili Tomislav i Ana, koji su svome timu donijeli pet bodova.

„Big Brother čestita pobjedničkom timu!“, rekao je Bigi Ani i Tomislavu u ispovjedaonici i upitao Anu je li uživala u ovom zadatku.

„Da ti budem iskrena, baš i nisam zato što mi 'se gmižu'“, objasnila je Ana te dodala: „Da sam znala, radije bih Lidiju poljubila nego ovo“. Dok Ani nisu baš odgovarali puževi, Tomislav im je, s druge strane, dao imena. Kako je Splićanin nazvao svoje nove kućne ljubimce i što je Ana rekla o istoj temi, pogledajte sami u priloženom videu!

RTLPlay