Novosti

Novosti

BRBLJAVICA!

Big Brother kaznio Ljiljanu šutnjom, a Anči oduševljena: 'Da je bar tako cijeli dan!'

Zaredale su se pogreške 60-godišnje Ljiljane Lipovac koja voli puno pričati, a Big Brother ju je kaznio tamo gdje najviše boli – šutnjom!

Nemilosrdni Big Brother uočio je kako razgovorljiva pjesnikinja Lili previše priča i stanarima govori ono što ne bi smjela. Upravo zbog toga, kažnjena je i to s četiri sata šutnje.

„Otkako si ušla u kuću, više puta si dosad otkrila stvari iz vanjskog svijeta i govorila kako su pojedini stanari predstavljeni. To je strogo zabranjeno. Zbog svega toga moraš šutjeti četiri sata i ne smiješ reći niti jednu jedinu riječ. Za to vrijeme moraš napisati pjesmu koju ćeš, kada ti završi kazna, pročitati svim stanarima. Ljiljana, s obzirom na to da si ti vođa tima, netko te za to vrijeme mora zamijeniti na tom mjestu, a to će biti Dubravka“, rekao je Big Brother Ljiljani, koja se odmah primila zadatka.

Nakon što je napustila ispovjedaonicu, a Dudi objasnila o čemu se radi, svi su stanari bili oduševljeni. „Da je bar tako cijeli dan!“, prokomentirala je Anči.

Hoće li Ljiljana uspjeti izdržati četiri sata bez pričanja i kakvu će pjesmu napisati stanarima, doznajte večeras u 22:25 sati na RTL-u!

RTLPlay