Novosti

Novosti

Ovo su najzanimljiviji trenuci četvrtog tjedna!
RTL

OBARANJE REKORDA I TEORIJE ZAVJERE

Ovo su najzanimljiviji trenuci četvrtog tjedna!

Četvrti tjedan u Big Brother kući obilježilo je obaranje Guinessovih rekorda i konačan raspad tajne obitelji, a nemir je među stanare unijela Lidija svojom šokantnom teorijom!

Big Brother je za stanare i ovoga tjedna pripremio zanimljiv tjedni zadatak – obaranje Guinnessovih rekorda. Stanari su bili podijeljeni u crveni i plavi tim, na čelu s kapetanicama Lidijom i Ljiljanom.

Cijepanje drva, okretanje palačinki, najdulji vrisak, kviz opće kulture i slaganje karte Hrvatske od čačkalica bili su samo neki od okršaja koji su čekali stanare. No, od svih rekorda, definitivno najviše pozornosti izazvao je vrući poljubac Anezi i Luke od čak 75 minuta, a upravo je spomenuti zadatak ''Francuski poljubac'' doveo i do konačnog raspada tajne obitelji kada je Dubravka odbila poljubiti Maxa te zatražila prekid tajnog zadatka.

Big Brother je odlučio kako će ovo biti tjedan u kojemu će sve tajne u kući napokon biti otkrivene pa je stanarima otkrio da bivša BB predsjednica Ana nije svojevoljno donosila teške odluke za vrijeme svoje vladavine, kao i da iza svih pravila zapravo stoji tajna obitelj.

No tema broj jedan u kući ovoga tjedna bila je Lidijina nevjerojatna teorija koja je zaintrigirala stanare i zaoštrila odnose u kući. 46-godišnja je Lidija, naime, pojedinim stanarima ispričala kako je na suprugovu starome mobitelu prije dvije godine pronašla Dubravkine i Ljiljanine fotografije i poruke, a išla je toliko daleko da ih je izravno optužila, dok su Duda i Lili u nevjerici sve negirale.

Kakvi nas sve uzbudljivi zadaci i događaji očekuju u tjednu koji je pred nama te kako će se razriješiti afera ''mobitel'', ne propustite doznati u novim dnevnim emisijama od 21:20 sati na RTL-u.

RTLPlay