Novosti

Novosti

Ljiljana napustila Big Brother, Karla i Nikola ušli u glavnu kuću, a Bojan preselio u tajnu kuću!

Sedma emisija uživo!

Ljiljana napustila Big Brother, Karla i Nikola ušli u glavnu kuću, a Bojan preselio u tajnu kuću!

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja!

Da je pred nama uistinu zanimljiva emisija uživo, Antonija je otkrila već na samome početku - večeras će kuću, odlukom gledatelja, zauvijek napustiti jedan nominirani stanar te će netko iz tajnog dijela prijeći u glavnu kuću.

Nakon što je voditeljica najavila tek neke zagonetke koje će se večeras razriješiti, u prilogu smo se podsjetili najzanimljivijih trenutaka prošloga tjedna u kojem su stanari bili vojnici, a Big Brother njihov general. Jedini koji nije htio odraditi tjedni zadatak "BB vojni rok" bio je Luka RokZašto ljepuškasti stanar nije htio sudjelovati u vojnim zadacima, najbolje je objasnila njegova majka Zrinka, koja se pridružila voditeljici u studiju.

"Luka ne glumi, ne igra i ne kalkulira. Luka je u ovom showu 95% Luka - bez igranja i kalkulacija", kazala je Lukina majka Zrinka Rok. Na Antonijino pitanje o svađama između Luke i Anezi, njegova majka rekla je kako nije bilo ugodno za gledati. "Majka voli najviše svog sina, no ja sam majka i žena prije svega i mogu reći da mi tada nije bilo ugodnu gledati. Voljela bila da sam bila tamo da ga malo uhvatim za rukav", kazala je Zrinka Rok.

No nakon veselja, stanare je dočekala i loša vijest - Antonija se po prvi put večeras javila kandidatima i obzanila im tko večeras zauvijek napušta show. Tako se, odlukom gledatelja, Ljiljana Lipovac pozdravila sa stanarima i zauvijek napustila Big Brother te se ubrzo pridružila Antoniji u studiju. 

61-godišnja Ljiljana smatra da je uspjela u svom naumu, odnosno barem malo dovela u red neke stanare, a na pitanje kako se osjeća s obrziom na to da je napustila BB kuću, rekla je: ''Nikad bolje''. Tako je Lipovac pogledala kako je izgledao njezin boravak u najpopularnijoj kući u Hrvatskoj, a gledateljima je otkrila da je Duda najdvoličnija osoba te da se Orky pokazao kao čovjek.

Antonija je gledateljima otkrila još jedno veliko iznenađenje večeri - gledatelji su dobili priliku da dvoje stanara iz tajne kuće glasanjem prebace u glavnu kuću! Tako su, odlukom gledatelja, iz tajne u glavnu kuću ušli Karla Jakelić i Nikola Sedlar!

Da ove večeri uistinu nema kraja iznenađenjima, dokazala je Antonija Blaće! 

Tako je voditeljica je najavila da će stanari u glavnoj kući javno nominirati nekog stanara koji će odmah napustiti Big Brother, no ono što oni ne znaju jest da će upravo taj stanar boraviti u tajnoj kući!

Tako su Dubravka, Lucija, Luciano i Ribica direktno nominirali Bojana, Ana i Anči su nominirale Anezi, a Anezi i Bojan su odlučili nominirati Anči. Marijan je pak odabrao Luciana, Orky je svoj glas dao Dudi, Anotnio je nominirao Luku, a Luka je svoj glas dao Orkyju. S ukupno četiri glasa, odabran je Bojan Mrđenović koji se ubrzo pridružio voditeljici u studiju! Nakon što je Bojan stigao u studio, otkrio je da mu je favorit Tomislav!

Kao i svake nedjelje dosad, uslijedile su nominacije! Nakon zbrajanja bodova, Big Brother se javio stanarima i obavijestio ih kako je vrijeme za nominacije. Izravnpo nominirani su Luciano, Dubravka, Orky i Lucija. Zbog svog ponašanja i ružnih riječi upućenih jednom stanaru, Splićanka je izravno nominirana.

Ana Marković odlučila je dva boda dati Anezi, a još dva boda je dala Križevčaninu Antoniju. Anezi je tako javno dala dva boda dala Anči, te jedan bod dala Bjelovarčanki. Anči je svoja dva boda odlučila dati Anezi, a jedan bod ide Luki Roku. Antonio je svoja dva boda odlučio dati Anči, a jedan bod je dao Ani. S druge strane, Dubravka je svoja dva boda dala Anči, a jedan bod Antoniju. Ribica je svoja dva boda odlučila dati Luki, a jedan bod Antoniju. Luciano je svoja dva boda dao Antonoju, a jedan bod Ani. Luka Rok je svoja dva boda odlučio dati Anči, a jedan bod je dao Ani. Marijan je tako svoja dva boda odlučio dati Ani, a jedan bod Antoniju. Orky je dva boda odlučio dati Anči, a jedan bod Antoniju.

Tajni stanari Ana Marija, Bojan, Tomislav i Marin odlučili su dva boda dati Ribici, a jedan bod su odlučili dati Anči.

Potom se Bigi javio stanarima i najavio da su nominirani - Dubravka, Luciano, Orky, Lucija, Anezi, Anči, Antonio i Ana!

Nakon nominacija, u glavnu kuću su ušli Karla Jakelić i Nikola Sedler, koji su ulaskom u kuću postali članovi BB elite, a Orkyja suizabrali kao trećeg člana!

RTLPlay