Novosti

Novosti

Triljanin Petar Stipetić napustio Big Brother kuću, a nominirani su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan

deseta emisija uživo

Triljanin Petar Stipetić napustio Big Brother kuću, a nominirani su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan

Nova emisija uživo znači samo jedno – pregršt uzbuđenja večeras očekuje stanare, ali i gledatelje.

Antonija Blaće i ove je nedjelje pozdravila publiku u studiju i ispred malih ekrana te najavila još jednu napetu večer prepunu uzbuđenja! Kako je Antonija najavila, večeras će kuću, odlukom gledatelja, napustiti netko od stanara.

Big Brother se potom javio stanarima i objasnio im plan nominacija. Prvi po redu bio je Marijan koji je odlučio spasiti od izbacivanja Anu i Antonija. Tomislav je tako svoje bodove odlučio dati Orkyju i Ani. Anezi je dva boda odlučila dati Bogi te jedan bod Ribici. Lucija je odlučila dva boda dati Antoniju, a jedan bod Ani. Bogo je odlučio spasiti Anezi i njoj dati dva boda, a jedan bod dodijelio je Antoniju. Mladi Križevčanin je svoja dva boda odlučio dati Luciji, a jedan bod Bogi. Karla je svoja dva boda odlučila dati Marinu, a jedan bod Ana-Mariji jer, kako kaže, s njima si je najbliža. Petar je svoja dva boda odlučio dati Marijanu, a jedan bod Orkyju. Simpatična Ribica svoja dva boda odlučila je dati Marinu, a jedan bod Luciji. S druge strane, Bojan je svoja dva boda dodijelio Tomislavu, a jedan bod Orkyju. Ana je svoje bodove odlučila dati Luciji i Tomislavu. Velikogoričanka se odlučila za Ribicu, kojoj je dala dva boda, i Marina, kojemu je dala jedan bod. Orky je, nimalo iznenađujuće, dva boda dao Tomislavu, a jedan bod je dao Ani. Posljednji je bio Marin, koji je u ispovjedaonici rekao Bigiju da svoja dva boda daje Ana-Mariji te jedan bod Karli.

Nakon nominacija, Big Brother se obratio stanarima te tako najavio da su uspjeli spasiti šestero stanara, a da su svi ostali nominirani.

Nominiranu su sljedeći stanari: Ribica, Bogo, Anezi, Ana-Marija, Marijan, Petar, Karla i Bojan. 

Nakon Big Brotherova javljanja, u prilogu smo se podsjetili kako su se stanari pripremali za predstavu, a zatim je došlo i vrijeme za premijeru!

Antonija je najavila da je glasovanje završeno!

Tako se Antonija opet javila stanarima, no kao glasnik loših vijesti – odlukom gledatelja, 49-godišnji Petar Stipetić zauvijek se pozdravio sa sustanarima i pridružit će se Antoniji u studiju.

Simpatični je Triljanin u studiju komentirao svoj boravak u kući te gledateljima otkrio da se u kući formirala grupa ljudi koja se drži zajedno. Kako Petar kaže, volio bi da Max ili Orky pobijede. 

U studiju se pridružila predstojnica dječjeg doma Laduč, Tina Baričevićte zajedno s Antonijom pogledala ukupni iznos od 75 842 kuna.

Antonija je prije početka emisije u kući sakrila tri zlatna jaja, a njih su pronašli Max, Karla i Luciano. Max nije htio svoj imunitet dati nikomu od stanara nego je zadržao jaje, dok je Karla svoje odlučila prepustiti Ribici, a Marin je odlučio jaje dati Ana-Mariji. Upravo stoga, Max, Ribica i Ana-Marija ne mogu biti nominirati, Bojan ima smrtonosnu nominaciju te su uslijedile regularne nominacije.

Bjelovarčanka Ana je prva ušla u ispovjedaonicu i odlučila nominirati Antonija, kojemu je dala dva boda i jedan bod Karli. "Razlog je taj što još uvijek nemam kontakt s njim", objasnila je Ana. Velikogoričanka je svoja dva boda odlučila dati Anezi, a jedan bod Luciji. Nimalo iznenađujuće, Anezi je dva boda dala Luciji, a jedan bod Marinu. Bogo je tako odlučio nominirati Luciju i njoj dati dva boda, a Ani jedan bod. Antonio je odlučio dva boda dati Ani, a jedan bod Karli. Bojan je svoja dva boda odlučio dati Antoniju, a jedan bod Anezi. Ribica je odlučila svoja dva boda dati Orkyju, a jedan bod Antoniju. Karla je dva boda dala Luciji, a jedan bod Antoniju. Marin je dva boda odlučio dati Anezi i jedan bod Bogiju. Marijan je odlučio dva boda dati Marinu, a jedan bod Karli. Orky je dva boda dao Karli a jedan bod Antoniju. 

Nominirani za izbacivanje sljedećeg tjedna su: Antonio, Lucija, Anezi, Karla i Bojan!

Antonija je za kraj večeri stanare razveselila viješću kako će pripremati svoje nastupe.

RTLPlay