Novosti

Novosti

NOVA PRILIKA!

BB odredio nova pravila: pobjednička grupa dobiva imunitet

Big Brother odredio je nova pravila za naše stanare, a pismo im je pročitao Tomislav.

"Dragi stanari, u najspektakularnijem talent showu četiri grupe borit će se da osvoje prvo mjesto. Grupa koja osvoji prvo mjesto dobiva imunitet. Pošto ćete do prvog mjesta doći svojim nastupom, Big Brother je odlučio da je nominiranima imunitet aktivan od trenutka osvajanja prvog mjesta. Grupa koja dobije najviše glasova publike temeljem njihovog nastupa, pobjednička je grupa", pročitao je Tomislav stanarima i potom im objasnio isto.

Ako je netko od stanara nominiran, a pritom je u pobjedničkoj grupi, neće ispasti u nedjelju. Ako nije nominiran i u pobjedničkoj je grupi, ima imunitet za sljedeći tjedan. Usprkos novim pravilima, jedna osoba će i dalje napustiti Big Brother kuću u nedjelju.

Ukoliko pobijedi grupa koja u sebi ima stanare koji su nominirani za sljedeći tjedan, ti se stanari izuzimaju iz mogućnosti ispadanja i osoba koja će imati najmanje poziva publike i nije osvojila imunitet, napušta Big Brother kuću.

Moramo priznati da zadatak nije niti najmanje lak, a hoće li stanari briljirati na pozornici kako bi zaradili pobjedničku titulu, doznat ćemo u nedjelju u "Big Brother" emisiji uživo od 21 sat na RTL-u.

RTLPlay