Novosti

Novosti

Ponosna majka: Kći Karla Jakelić njezina je kopija!

KREĆE MAMINIM STOPAMA!

Ponosna majka: Kći Karla Jakelić njezina je kopija!

*Zabranjeno je preuzimanje fotografija

Da u obitelji Jakelić jabuka ne pada daleko od stabla, pokazalo se u razgovoru s Karlinom mamom Anitom Jakelić, koja nam je otkrila kako se njezina kći našla u glazbenim vodama.

Mlada simpatična splitska pjevačica u usponu, Karla Jakelić, baš kao i njezina majka Anita, uspješno se snalazi u glazbenim vodama. Još od malih nogu pohađala je satove baleta, po kući uzimala mamin mikrofon, počela plesati, pa se već tada vidjelo da Karla obožava scenu.

„Odlučila sam je odvesti kod splitskog skladatelja Ernesta Pelaića kako bi poslušao njezine vokalne mogućnosti. A čim je čuo njezin glas, rekao je da je rođena da estradu, pa je tako Karla nekoliko godina tri puta tjedno odlazila kod njega na vokalne vježbe“, ponosno će majka Anita.

Odnos majke i kćeri opisuje se kao posebna veza, a kćeri najbolje razumiju mamine osjećaje i obrnuto, pa tako ni ne čudi da je Karla svoju glazbenu karijeru započela na raznim gažama i pjevanjem po svadbama s majkom i njezinim bendom „Anita i malo vitra“.

„Moju kćer najviše vole Dubrovčani, tako da ne mogu sa svojim bendom u Dubrovnik bez Karle“, dodaje Anita.

Mlada Splićanka od svoje 16. godine surađuje s raznim splitskim bendovima i grupama. Uz nijednu grupu se nije vezala jer, kako majka Anita govori, na prvom mjestu je fakultet. „Sigurna sam da će Karla uz diplomu uspjeti ono što želi u životu, a to je da pjesmom uveseljava ljude. Uz mnoge vježbe i dobru volju, znam da će to i uspjeti“, zaključuje Karlina majka koja nam je otkrila Karlin ritual prije nastupa.

„Simpatično mi je kada Karla ima nastup, onda mora biti u kupaonici otprilike dva sata. Izvadi 20-ak haljina, no uvijek se u većini slučajeva odluči za traperice“, kazala je Anita kroz smijeh.

Karla i dalje ide na satove pjevanja te, uz fakultetske obveze, odrađuje nastupe po zabavama, festivalima i svadbama, na kojima je pokazala dobar glas, ali i stas. Ona je 19-godišnja Splićanka Karla Jakelić, a hoće li i u nedjelju u emisiji uživo oduševiti svojim glasom, plesom, ali i lijepim izgledom, ne preostaje nam ništa drugo već čekati…

RTLPlay