Novosti

Novosti

TKO JE BOLJI?

Žensko-muški zadatak u BB kući će pokazati tko je zapravo jači, a tko nježniji spol

Muško-ženski tjedan Big Brother će dovesti stanare u situaciju da potvrde ili opovrgnu stereotipe.

Pred stanarima je veliko natjecanje između dva tima: ženskog i muškog.  Tko će se pokazati hrabrijim, spretnijim, tko bolje podnosi bol, tko je pametniji, a tko može raditi više stvari istovremeno, pokazati će novi tjedni zadatak. Kroz ovaj tjedan stanari će imati tzv. Mušku gajbu, dok će stanarke uživati u „djevojačkoj sobi“. Muškarci će tako na raspolaganju imati neograničene količine piva, dok će žene dobiti sobu punu šminke, cipela , odjeće te neograničene količine čokolade. Jedan od prvih izazova za BB-ovce biti će dokazati misle li muškarci samo na seks, a žene na ljubav. U muškoj i ženskoj prostoriji stoga se nalaze telefoni, a koje stanari mogu koristiti jednom u 24 sata kako bi u kuću pozvali – stripera ili striptizetu. Nakon više od 70 dana u kući, pokazati će se koji tim je zapravo izdržljiviji, a koji će ipak posustati pred ovom kušnjom.

Koji će od dvaju timova po vašem mišljenju pokazati da je skloniji poznatim stereotipima?

  •   53% (722) Muškarci
  •   47% (652) Žene
Glasovanje je završilo

Svi zadaci kroz tjedan imaju isti cilj, potvrditi ili opovrgnuti stereotipe o ženama i muškarcima. Svaki zadatak boduje se jednim bodom, a rezultati dnevnih zadataka zbrajaju se i odlučuju o konačnom pobjedniku na kraju tjedna, a koji dobiva imunitet.

Koji od dvaju timova će pokazati da je skloniji poznatim stereotipima, a tko će se oduprijeti predrasudama, gledatelji će doznati u novim epizodama Big Brothera na RTL-u!

 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay