Novosti

Novosti

Četiri nastupa koja su vas osvojila, pogledajte ih opet!

STANARI ODUŠEVILI!

Četiri nastupa koja su vas osvojila, pogledajte ih opet!

Pobjedu je u "BB Hrvatska talent showu" odnijeli su Anezi i Tomo.

Led je hrabro probio tim ''Waterloo'' koji čine Ana, Orky, Ribica i Marijan, a izveli su Abbin klasik ''Waterloo'' i Tajčin hit ''Hajde da Ludujemo''.

Nakon njih uslijedio je tim ''Tsunami'', koji je pokazao sve svoje glazbene vještine izvodeći istoimenu Rozginu pjesmu te neponovljivi ljetni hit ''Despacito'' Luisa Fonsija.

Treći je na redu tim koji je brojčano najmanji, no jedan njegov član se glazbom ipak bavi profesionalno. Riječ je o Anezi i Tomislavu, koji su čitav tjedan uvježbavali uspješnicu Novih Fosila ''Ja sam za ples'' te vrlo zahtjevnu  ''I wanna dance with somebody'' Whitney Houston. 

Posljednji su svoje plesno i pjevačko umijeće pokazali članovi tima ''Glee'' - Ana-Marija, Antonio, Lucija i Bojan, koji je nastupio unatoč ozljedi. Zbog zahtjevne koreografije, ekipa je svoj nastup morala izvesti u dvorištu kuće. Izveli su spoj pjesama ''Umbrella'' i ''Singing in the rain'' te dio velikog domaćeg hita ''Ima li nade za nas?''.

Pobjedu u prvom BB talent showu osvojio je tim ''Whitney'', Tomo i Anezi koji su, osim laskave titule, osvojili i imunitet! Drugoplasirani tim je tim ''Glee'', a treće je mjesto zauzela ekipa ''Tsunami''. 

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay