Novosti

Novosti

Tomislavov prijatelj: 'Zajedno smo dizajnirali pidžame!'

'ONI SU MALI, ALI SU VELIKI'

Tomislavov prijatelj: 'Zajedno smo dizajnirali pidžame!'

'Oni su mali, ali su veliki, odnosno, hoću reći, nisu više mali, ali su dosta veliki da ne budu mali', poznata je rečenica iz kultne serije ‘Smogovci’. Upravo su takva dva prijatelja Tomislav Roso i Josip Nimac. Različiti, ali vrlo slični, najbolji su prijatelji.

Prvih 70 dana u popularnoj Big Brother kući 26-godišnjeg Tomislava Rose obilježili su brojni usponi, pokazivanje emocija i razmirice s nekim stanarima. U čestim se situacijama Tomislav pokazao velikim prijateljem, a publika ga je još više zavoljela nakon nastupa s Anezi, gdje su zajedno zasjeli na pozornicu i oduševili gledatelje.

Tomislavov prijatelj Josip Nimac podijelio je s nama svoje mišljenje o njegovom dosadašnjem boravku u kući, ali i otkrio kako se zajedno s Tomislavom pripremao za odlazak u show.

„Kakav je Tomislav u stvarnom svijetu, takav je i u kući! Velika flegma, ništa mu nije problem i sve će napraviti, daje dobre savjete i ono najbitnije - prijatelj je!“, kazao je kratko pa dodao: „po karakteru smo dosta slični, zato smo se i našli!“.

Osim istog karaktera i dobre zabave, Tomislav i Josip su drugima simpatično smiješno zbog očitog razloga, odnosno zbog razlike u visini. Dok je Splićanin visok 2,10 metara, Josip ima 1,70 metara, a njihova zajednička fotografija na Instagramu postala je hit.

Kako kaže, Splićanin ne voli imati sve po špagi već mu je draže da sve dolazi spontano. „On voli da je osoba takva kakva jest. Može se družiti s bilo kime, a to se i vidi da mu odgovara svaki karakter i to samo zato jer je flegma“, dodaje.

Josip se prisjetio kako se Tomo pripremao za show i dosjetio kako bi bilo genijalno da ima posebnu pidžamu pa su tako njih dvojica pronašli krojača, koji je sašio tri pidžame po Splićaninovoj mjeri, baš onako kako si je zamislio. „Kad smo i to riješili, rekao sam mu da bi bilo smiješno kad bi on, koji je visok 2,10 m, imao još i dudu i tako smo napravili!“, otkrio nam je Josip, prisjetivši se priprema za BB kuću.

Tomislavov prijatelj komentirao je i nastup s Anezi koji je, prema glasanju gledatelja, definitivno briljirao. „Baš smo komentirali da je odlična kombinacija što je Anezi kao profesionalna pjevačica odabrala Tomu kao partnera, jer njemu nikad ništa nije problem napraviti, makar to ne zvučalo ili ne izgledalo idealno. Naravno, njihov nastup je bio genijalan!“, naglasio je Josip.

Jedan visok, drugi nizak, Josip i Tomislav dva su najbolja prijatelja, koji se jedva čekaju ponovno susresti i uživati onako kako to samo oni znaju.

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay