Novosti

Novosti

Rješavanje problema

Bojan: 'Ana-Marija, ti imaš standardni ženski problem!'

Nakon velike svađe, na sinoćnjem partyju Ana-Marija i Bojan pokušali su riješiti sve nesuglasice.

Veselo je bilo sinoć u Big Brother kući kada su se stanari potpuno opustili, a Ana-Marija i Bojan otvoreno razgovarali.

"Nekoliko puta sam ti rekao što mislim, što volim, ne volim, što mi smeta, rekao sam ti da je u redu, da ne paničariš, da ne 'zabrijavaš', ali dalje od toga ne mogu", objašnjavao je Bojan kako gleda na njihov odnos.

Ana-Marija se osvrnula na nedavno jutro u kući kada se osjećala loše, a Siščanin je nije upitao kako je.

"Bilo mi je loše to jutro i vidio si da mi je loše i nisi pitao jesam li u redu i to me zaboljelo!", priznala mu je, na što je Bojan uzvratio da Ana-Marija ima "standardni ženski problem, da ne razmišlja što priča".

"Ne moraš biti takvo smeće i ne obraćati mi se četiri dana, da ne možeš pitati jesam li dobro! Dajem 100 posto od sebe u apsolutno svemu što radim. Neovisno o svemu, drago mi je da sam te upoznala i da si bio dio mog života", dramatično je zaključila 30-godišnjakinja.

Bojan je zatim ustao i zagrlio sustanarku te joj dodatno pojasnio situaciju, počevši s riječima da se znaju samo mjesec dana.

Kako se odvio cijeli razgovor i je li se dvojac dogovorio oko statusa njihova odnosa, ne propustite doznati večeras i 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay