Novosti

Novosti

Drama na partyju

Antonio proplakao, Bogo udijelio savjet: 'Ti si moj čovjek, najsličniji si mi'

Neki od stanara vrlo brzo su pokazali emocije na sinoćnjoj zabavi.

Pokoja čašica više i opuštena atmosfera donijeli su novi val emocija za Antonija. Nikola je primijetio da se BB-ovac izolira od stanara i ne osjeća bolje te je pokušao doznati što ga muči.

"Ti si moj čovjek, ti si meni najsličniji u nekim stvarima, nisam to znao dok nisam došao ovdje", priznao je Bogo. Križevčanin je zatim naglo napustio razgovor i otišao u dvorište tajne kuće gdje se rasplakao te je odbio Nikolinu pomoć. Splićanin je zatim pokušao doznati od Lucije je li se smirila situaciju između nje i Antonija.

"Jesi još s njim u svađi?", upitao je. "Ne pričamo već pet dana", priznala je. "Zašto? Antonio se osjeća loše. Vas dvoje ste baš debili, i ti si tu kriva kao i on", otvoreno je rekao temperamentnoj crnki, na što je ona uzvratila da će sutra razgovarati o toj temi.

Nikola se zatim uputio u dvorište gdje mu se Antonio otvorio i rekao da bi "pukao" da je Lucija ispala u nedjelju. Ona mu je i kasnije prišla, ne bi li saznala što muči njezina najboljeg BB prijatelja. No problem joj nije otkrio, već je suznih očiju pao u zagrljaj Lucije koja ga je i utješila.

Kako se odvila situacija i hoće li dvojac napokon naći zajednički jezik, doznajte u dnevnoj emisiji u 22:05 na RTL-u!

Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednom dijelu ili na više mjesta uz obvezu  poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

RTLPlay